ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, August 10, 2011

Geng Mengaji ganti Diari Ramadhan Rafique

Hai sumeee !
Korang dah join belum G.A aku ? Kalau belum tu jum lah join :)


Okay, tadi masa aku sahur. Aku duk pilih pilih siaran tv nak tengok sambil makan tuptup, mama pasang Astro Prima 105. Duk tayang cerita 'Geng Mengaji'. Mula mula aku ingat cerita pasal orang mengaji, rupanya drama.


Huhu, mula mulaa aku tengok terus aku tertarik. Sebab ape ? Sebab pelakon die sume adalah budak budak umur dalam lingkungan 7-12 tahun kot. Comel comel belakaa ! Haduii, tak tahan aku menengokkan kerenah dan gaya lakonan dorang. Tak over dan tak statik. Kira okay laa bagi budak budak kan ?



Kalau korang tak percaya, cubalah try tengok. Drama ni start pukul 5.00 pagi sampai 5.30 pagi. Kira sesuai laa time bersahur tu. Dah boleh ganti drama Diari Ramadhan Rafique dah. Pelakon pelakon memang comel cilik dan sangat menghiburkan wehh :D

Do support my 1st GiveAway :) boleh ? Jum join !

Like dan komen lah kalau suka :)

3 orang dah komen. Awak taknak ? :):

aimi adilah said...

ahahha... mmg cter dy best... kelakar... berdekak ketawe :)

asamasin said...

nice sgt.. :D

anamizu said...

aah bes3!! hehe
cik ana dah join GA zety :)