ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, August 25, 2011

Giveaway Beg Comel daripada Kukutanganku (^_^)



Salam Ramadhan Kareemm :)

Harini nak join satu giveaway daripada kawan satu sekolah time sekolah rendah dulu. Huhuu, Mira sorilah lambat join, busy buat doodle :P

Okay, so harini aku akan laksanakan giveaway ni yeah!

Ni adalah banner untuk giveaway tersebut >.<

Amacam, terangkat tak tengok banner kat atas ? Banyak kan beg comel comel ? Huu, kalau korang nak, jumlah join ramai ramai, Insyaallah kalau ada rezeki tak ke manalah :)

Tarikh tutup taktahuu lah tapi Mira cakap sebelum raya so, tunggu apa lagi ? Dan last sekali aku kena tag 3 orang blogger untuk join, aku nak tag :

- Anamizu (sebab aku tahu beliau suka join giveaway :P)
- Syarifah Zakiah (nak beg comel tak, jum join jum)
- Aimi Adilah (beg comel menanti anda :P)


*Harap harap ada rezeki menang, weee :P


Like dan komen lah kalau suka :)

15 orang dah komen. Awak taknak ? :):

merahitujambu said...

sibuk buat doodle??nk doodle..
hehehe..


nk doodle free amik laaa yaa.jom

merahitujambu said...

amik kt sini yaa

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/08/doodle-free-di-hari-raya.html

merahitujambu said...

kalau nk trade bg th yeee..nnt buat special tuk awok

Marya Hana said...

WAH BAG yg i sukeeee >.<

gudluck zety ...

Cik Zety said...

jum lah join u, beg lawooo tu :)@Marya Hana

Cik Zety said...

Okay2 nanti saya bagitau lau nak doodle trade :) @merahitujambu

♥ MRS ZACKS ♥ said...

hehehe thnks tag dear ! mmg comel2 laa. aummmm ! nti z join eh :)

fia:) said...

waa kawan syira jugak ke? same lah kte:))

Cik Zety said...

aah, kawan satu sek dulu :) rumah pun dekat je ni ha. huhu @fia:)

aimi adilah said...

cm ner nk join :) hihihihihi

Cik Zety said...

tekan je kt gambar tu
;) @aimi adilah

anamizu said...

wahh comelnye beg!
TQ tag cik ana..
nti cik ana join ye..hehe
and..and TERIMA KASEH utk doodle kapel yg kiut gila tu cik zety!
teruja sangat nih! hehe

aimi adilah said...

x kuar pape pon kuar gambr mkin besar ade lh :)

Cik Zety said...

aduihh~ sori2. hee, dah boleh tekan da, xpun klik sini je http://kukutanganku.blogspot.com/2011/08/give-away-beg-beg-comel-daripada.html@aimi adilah

mira syira said...

singgah sini lagi.. hui.. kawan ngn fia jugak,, hamboi.. lagu raya!

thanx join :)