ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, August 9, 2011

GiveAway | Saya suka doodle by Belog Cik Zety

Salam semua,

Kepada sesiapa yang penah komen dekat sticky post pasal giveaway tu. Aku dah pikir masak masak. Even aku tengok macam tak banyak respon. Tapi aku tetap nak buat giveaway tu. Tak kesah laa kalau tak dapat sambutan sangat pun. At least aku tawuu ada yang nak doodle free kan ? :)

Plus, aku tawuu bagi yang tak pandai buat doodle tu mesti teringin nak ada doodle sendiri kan ? So, inilah masanya korang nak dapat doodle free :)

Tapi ada syarat syaratnya. Jum kita tengok apa syarat syaratnya ~


  • Letakkan banner GA diatas ini di entri tersebut.
  • Buat satu entri tentang GA ini dan ayatnya mesti lah bermula dengan, Saya suka doodle Belog Cik Zety kerana . . . . (bagitahuu laa kenapa korang nak doodle Belog Cik Zety, kenapa korang suka doodle tuu dan kalau nak bodek pun apa salahnya. *yang penting ikhlas* dan tak lebih dari 100 patah perkataan)
  • Terpulang untuk follow belog ini atau tak tapi kalau like fanpage Belog Cik Zety di sidebar belog pun okay jugak. hihi~
  • Setiap entri yang dah di publish sila letakkan pada ruang komen :)
  • Tag 3 orang rakan blogger anda. *pastikan mereka tahu*
  • Tarikh tutup 22/8/2011 (sempena tarikh bday encik bf >.<) *lagipun dah nak raya kan*
  • Sebarang perubahan akan diberitahu dari masa ke semasa.
Hadiahnyaa ?
  • 1st Prize : Doodle couple comel (Tak kira laa dengan sape pun) dengan aksesori beserta quote.
  • 2nd Prize : Doodle comel dengan aksesori dan quote.
  • 3rd Prize : Doodle comel dengan aksesori.
  • Saguhati (3 orang sahaja) : Doodle comel.
Korang nak tak ? Jum join ramai ramai *ramai ke nak join? huu*
Itu sahaja untuk kali ni dan ini entri melekat melekit sume lahh. hoho.

Till then, tata :)


Like dan komen lah kalau suka :)

41 orang dah komen. Awak taknak ? :):

anamizu said...

hai cik zety!!
cik ana join nih..hehe

http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/08/giveaway-saya-suka-doodle-by-belog-cik.html

*cik ana dah folow awal dulu blog cik zety :)

Cik Zety said...

hehe, okay, tenkiuu cik ana :) @anamizu

shafiqah syed ismail said...

hye cik zetty..
sy nk join tapi xpandai la.. mcm mana ?
lagipon sy baru lagi tentang dunia blog nih.. tolong sy..

Cik Zety said...

hi, awk follow je syarat syarat yg sy bagi tu then ni contoh yg awk boleh tgk :) http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/08/giveaway-saya-suka-doodle-by-belog-cik.html @shafiqah syed ismail

meaw said...

yessssss! meaw hold dulu,petang sikit meaw join,best ni,hehe ^_^

~Tieha~ said...

nk join..nk join... nk doodle dr cik zety jgk....

merahitujambu said...

wah..comelnyaa doodle awok

Cik Zety said...

juin juin jgn tak juin :) @meaw

NOOR SYAHERA said...

best nye !!! klu na free ta buat syarat tu bole ta ?? hehe ~

saidatul noor farhana said...

mcm best je give away ni..nk join!!!hye awk..slmt knl2..:)

Asmalina Ramlee said...

http://ctasmalina.blogspot.com/2011/08/nanak-doodle-chumel.html

hehe..dear done !

Asmalina Ramlee said...

http://ctasmalina.blogspot.com/2011/08/nanak-doodle-chumel.html

hehe..dear done !

Nisha husni said...

nisha join :)


http://nishahusni.blogspot.com/2011/08/ga-belog-cik-zety.html

Blogger Girl said...

nana nak join :)
http://dana-dluvers99.blogspot.com/2011/08/giveaway-saya-suka-doodle-by-belog-cik.html

Oh Hani Rrisffa said...

nanak jugak doodle cik zety!!°◕‿◕°
da join...hihihi°◕‿◕°

http://atieffa.blogspot.com/2011/08/wahhh-nanak-jugak-doodle-belog-cik-zety.html

Cik Zety said...

tenkiu for joining :)@Oh Hani Rrisffa

sharifahzakiah said...

syggg i join :) sory slh bg link kt entry lain :P



http://zaimzakiah.blogspot.com/2011/08/assalamualaikum-love-jom-join-ga-by-cik.html

EYFAalias said...

nak doodle! nak doodle! ehhee. Sila kasi saya menang! :P

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/08/ga-saya-suka-doodle-by-belog-cik-zetty.html

Cik Zety said...

thnkyouu guys :) @EYFAalias

Shaqirah said...

cik noodle join!

http://qirakira.blogspot.com/2011/08/giveaway-saya-suka-doodles-by-belog-cik.html

hehe

Ain SSB said...

Ain dah join dah! :)

http://tinkerbellola.blogspot.com/2011/08/giveaway-saya-suka-doodle-by-belog-cik.html

Gadis Misteri said...

http://amnashark.blogspot.com/2011/08/give-away-saya-suka-doodle-by-belog-cik.html

yea~ da join.. huhu..

Nurul Izazie Kamaludin said...

saya tengah join :)
http://nurulizazie.blogspot.com/2011/08/giveaway-saya-suka-doodle-by-belog-cik.html

Nurul Izazie Kamludin said...

SY NK JOIN ;)


http://nurulizazie.blogspot.com/2011/08/giveaway-saya-suka-doodle-by-belog-cik.html

Nurul Izazie Kamaludin said...
This comment has been removed by the author.
Iffah Hazwani said...

comel doodle..
Iffah join tau..

http://iffahhazwani.blogspot.com/2011/08/giveaway-saya-suke-doodle-belog-cik.html

nurpiska said...

suda join:)

http://cheesechocolatee.blogspot.com/2011/08/assalamualaikum.html

Heidi Shafiq said...

comel gile doodle.. :)

Amirah Suhana said...

Saya join ! hehee

http://aracholera.blogspot.com/2011/08/giveaway-saya-suka-doodle-belog-cik.html

teha said...

join dear :)

http://teha94.blogspot.com/2011/08/ga-saya-suka-doodle-by-belog-cik-zety.html

Eireen Shamimi said...

Saya join !

http://mimiliciousboomimi.blogspot.com/2011/08/giveaway-saya-suka-doodle-by-belog-cik.html

nur adilah said...

hye sis :) ila join !

http://adilaharshad.blogspot.com/2011/08/ga-saya-suka-doodle-belog-cik-zetty.html

acik teyha said...

hye cik zety..
teyha join ye..
http://snownrainbow.blogspot.com/2011/08/giveawaysaya-suka-doodle-by-belog-cik.html

farahzaba said...

fawa join jugak tau :)

http://farahzaba.blogspot.com/2011/08/giveaway-saya-suka-doodle-belog-cik.html

si kecik said...

join
:)

http://tmahkecik.blogspot.com/2011/08/saya-suka-doodle-by-belog-cik-zety.html

SyahirahShaadan said...

saya join!
http://inibelogsyahirah.blogspot.com/2011/08/giveaway-saya-suka-doodle-by-cik-zety.html

NURAMOY AKA AMOI said...

http://nuramoylifestyle.blogspot.com/2011/08/gasaya-suka-doodle-by-blog-cik-zetty.html

nora join =)

Mimi Wahida said...

join :

http://mimie-wahida.blogspot.com/2011/08/ga-saya-suke-doodle-by-blog-cik-zety.html

Miera Lollipop said...

alaa , nk join , x sempattt :(

Cik Zety said...

sempat :) malam ni last~ @Miera Lollipop

#iloveyousomuch said...

assalamualaikum dan selamat sejahtera :D maafkan sye , saye tak tauu nak buad macam ni .. boleh tak kalau nak tempah doodle , kalau boleh nak boleh tak ? maaf kalau menyusahkan