ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, August 11, 2011

http://leggingseksi.blogspot.com

Just wanna share :)



Seriously, I do support this blog. Well, sangat pelik tengok perempuan yang bertudung tapi pakai legging. Yucks ~ Plus, orang bukan Islam pun ada pandangan mereka sendiri. Renung renungkan dan selamat beramal :D



Like dan komen lah kalau suka :)

16 orang dah komen. Awak taknak ? :):

ZURAINI said...

memg plik kalau Islam yg pakai coz dah terang2 leggings tu ketat..

Cik Zety said...

absolutely! @ZURAINI

Marya Hana said...

hahahahah. sumpah kelaka video ni.
nak share kat facebook i .. :)

geli geleman pulak..

mira syira said...

haha.. legging is not pants...


fine2. aku faham dah skarang.. haha..

Ain SSB said...

'jika bontot anda besar dari justin bieber'
AHAHA.

Tapi mmg betul, kawan2 Ain kat england ni pon marah kat pompuan2 yang pakai legging as seluar. At least pakai la skirt atas dia ke apa kan...haish. Saja nak tayang free la tu...mana jumlah perogol tak bertambah...hmm.

Cik Zety said...

silakan :D @Marya Hana

Cik Zety said...

hahaha, bagus2 :P @mira syira

Cik Zety said...

tawu xpe. memalukan dan cari nahas jek :) @Ain SSB

CIK JATT said...

yup. sis pun tak berkenan tgk orang pakai legging. ketat and nipis

aimi adilah said...

btl2.... yg fesyen islam ary 2 pon ade gak yg pki legging :(

Cik Zety said...

da macam tak pakai pape dah gamaknye sis -.- @CIK JATT

Cik Zety said...

dunia akhir zaman aimi :(@aimi adilah

~Tieha~ said...

like...sape2 yg paki legging..arap2 sedo ler...maktud yg mendalam tuu wlaupn tieha tgk video tu gelak sorg2..hihihi

0nenanina Vanilla said...

na sokong this entri dear.. now sibok berfesyen yg pkai tudung nak bgaya tapi pakai legging.. sesuai kerr????

Cik Zety said...

macam mana nak sedar. agak agak dorang tgk ke video ni ~ @~Tieha~

Cik Zety said...

tak seswai ~ @0nenanina Vanilla