ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, August 26, 2011

Kurang pahala puasa aku -.-''


Salam malam ~

Alkisahnya tadi aku berbuka dekat luar dengan family aku. Kitorang berbuka dekat restoran kawan mama. Dekat je pun dengan rumah, so petang tu sebelum berbuka abah dah suruh adik aku pegi order dulu siap siap nak makan apa so then nanti datang makanan dah siap :)

Dalam kul 7 suku camtu kitorang gerak. Pastu terus pegi tempat yang dah direserved. Duduk duduk borak borak. Ramai dah yang da ada kat restoran tu. Kira nak dekat berbuka jugak laa kan.

Tiba tiba . . 
Lukisan malas sebab perlu ke nak cantik cantik? :P

Datang la satu kereta ni, pastu turun sorang lelaki diikuti seorang perempuan, bukan wanita tau, tapi perempuan. Kira remaja lagi laa. Amboihh, pakaian dia mak kauu~ Takpayah nak cakap laa kan, ibarat dalam gambar diatas laa ye :)

Dia boleh rileks rileks lenggang kangkung je jalan masuk kat restoran tu dengan pakai baju tak berlengan, skirt pendek atas lutut yuuu all~ -.-''
Aku macam tergamam, err, dia ni nak bukak pose ke hape ? Ke nak gi kelab singgah minum minum jap~ *Haaa, kan dah kurang pahala pose aku tadi :(

Siyes weh, mama pun macam erkk! dengan adik adik laki aku abah aku suma tengok je pompan tu, tu belum kira dengan orang orang lain yang ada kat restoran tu jugak. Haihh, pompan ni dahlaa mengurangkan pahala pose aku, pastu mengurangkan jugak pahala pose laki laki yang ada disituuu~

Korang bayangkan laa skirt pendek atas lutut nak duduk camne la gamaknye tu -.-'' Entahlaa, kot ye pun lifestyle kau macam tu, hormat laa orang sekeliling, kau tu Melayu yang dah tentu tentu dilahirkan Islam kan. Makcik makcik suma duk geleng kepala je. Anak sapalaa ni dorang cakap dalam ati~

Okay, astaghfirullahalazim~ Bawak bawak mengucap. Itu saja untuk malam ni.
Jumpa lagi dalam gosip gosip Ramadhan. Ceitt! 





Like dan komen lah kalau suka :)

6 orang dah komen. Awak taknak ? :):

aimi adilah said...

org skrg dh xpk org sekeliling dh c.zety.. pk dri sendri je... pk nk style je.. xpk dose pahale dh skrg :)

~Tieha~ said...

xkurang pahala pose cik zety...cz kite ckp pasal nde yg sepatutnye ckp...bkn ngumpat.... tp laki2 yg tgk ppuan tu smpai tertelan air liur mmg kurus ar phl pose...hihihi

HaNa HaNi said...

haha...wat kurus pahale pose jee
^_^

Cik Zety said...

huhuuu tahuu xpee. geram je tgk ~@aimi adilah

Cik Zety said...

hohoo, tulaa xpasal pasal kurangkan pahala pose org lain~@~Tieha~

Cik Zety said...

sabor jelaa~@HaNa HaNi