ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Saturday, August 6, 2011

Lucky 200th follower :)


Yay~ follower dah cecah 200 dah pun. *padahal orang lain beriban -.-'' 
Takpelah, slow slow lama lama ramai lah yang follow, kan kan ? >.<

Okay, follower bertuah yang keduaratus adalah Cik Lyaa Suriany :)
Sekali pandang macam Lisa Surihani daa. hihi. Apepun terima kasih sebab sudi follow belog usang ini.

Header belog beliauu. Comel kan ? :)

Pemilik belog pun cantik comel lote orangnya. Pandai bergaya tahuuu. hehe. Dah macam model gamaknya. Belog pun tak serabut. So, kalau korang rajin, jengah jengah laa belog beliau. 

#Okbai :)

Like dan komen lah kalau suka :)

11 orang dah komen. Awak taknak ? :):

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Lyaa Suriany said...

heee
terharu terharu.
thanks cik zety

sharifahzakiah said...

aishhh nk kne unfollow blik ni, pastu follow blik sbb nk jadi follower ke 201 :DD btw, congrates dear :)

syrupmasin said...

hoho..tahniah bole buat kenduri..ta pon moreh ke :P

Small Dolphin said...

okay saya terjah sekarang :D

cik Dil said...

dear, doodle trade utk awak da siap..^^

http://semanisepal90.blogspot.com/2011/08/doodle-trade-4-doodle-ala-ala-retro.html

Cik Zety said...

samee samee lyaa :)@Lyaa Suriany

Cik Zety said...

hahaha, ade ke patut ~ xpatut xpatut :P @sharifahzakiah

Cik Zety said...

perliiiiiiiiiiiii ae ~@syrupmasin

Cik Zety said...

tenkiuuu cik dil :D @cik Dil

Marya Hana said...

lyaa si cantek ! :)