ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, August 4, 2011

Macam mana kalau kita kena tikam ?



Hello peeps, salam ramadhan.
Dah lama tak merepek meraban kat blog ni kan ? Hihi, okay hari ni nak up topik tentang : TIKAM BELAKANG.


Well, korang pernah tak alami situasi macam ni ?


'

Okay, aku terpikir nak update pasal topik ni pun sebab baru lepas tengok korean drama, 49 Days. Siapa yang belum tengok lagi boleh la tengok. Banyak teladan yang boleh amik kat situ bukan sekadar tengok pelakon kacak dan comel je. hihi~

Dalam dunia ni, kita takkan tau siapa yang jahat dan siapa yang baik dengan kita melainkan kalau roh kita berpisah dari jasad pastu boleh merayap rayap so kita boleh la tahu niat sebenar seseorang kat kita. Bila aku tengok drama ni aku jadi takut. Seriusly takut sebab memang sangat tak sangka orang yang paling rapat dengan kita adalah orang yang paling tak boleh dipercayai :(


Macam kat atas ni, tunang yang paling dia sayang rupa-rupanya kekasih kawan baik dia sendiri. Kawan baik dia sendiri yang dah jadi macam adik beradik boleh tikam dia dari belakang. haihh -.-'' kalau korang nak tahu kisah drama ni tengok la kat youtube pun ada. 

So, kesimpulannya, takkan aku nak cakap tiada siapa dalam dunia ni yang boleh dipercayai pulak kan ? Tapi, pandai pandai lah dalam memilih kawan, boyfriend, tunang ataupun suami. Till then, love korang. hehe :)

Thankyou sudi follow ~

Like dan komen lah kalau suka :)

4 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Anonymous said...

awak sedang alaminya sekarang. beware..ade sesuatu yang awak tak tahu

Cik Zety said...

thankyouu anonymous for ur info :) @Anonymous

Anonymous said...

tu la perempuan bulat2 kena tipu dengan pakwe sendiri pun tak tahu...

Cik Zety said...

huhu, oh yeke ? @Anonymous