ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, August 12, 2011

My banner :D

Hi sumeee :D

Senyum nak lebar je. Muka nak bangga je. Yelah, mentang mentang baru buat 'banner' baru untuk belog ni. hikhik~ Jap, jap, buat banner ni macam laa ada yang sudi nak exchange banner kan :P

Takpelahh, siapa yang sudi tu sudi sudikan lahh, kalau siapa yang tanak tu tengok pun takpee. Yang penting kita ada banner, kau ada ? Cehh~ haha

Adui, penat sebenarnya ni. Baru lepas makan mihun goreng Singapore. Padahal duk Selangor. Ala, mihun warna putih tu bukan orang panggil mihun Singapore ke ? hee ~ *makan pun penat, apelahh*

Korang nak tengok tak ?  


Nak ke tanak ni . . . . ?


Okay okay, mehh . . . 


Hukk. Biasa biasa je. Tak sehebat otai otai flash~ Tapi boleh laa. Belog aku sukati aku laa. Wekk~ huhu.

Baii korangg :D

Like dan komen lah kalau suka :)

6 orang dah komen. Awak taknak ? :):

CIK FERRA AWW said...

style banner u!. i lagi dasat takde banner langsung kikiki

Cik Zety said...

hehe, biasa jela u *maluu* @CIK FERRA AWW

Gadis Misteri said...

cik zety.. bg sye, header kat atas tu, yg dulu lg best... huhu..

Cik Zety said...

yang mana ? huhu, yg gambar katun tu ke ?@Gadis Misteri

Gadis Misteri said...

yup. huhu.. tp tu pendapat sendiri je..

sharifahzakiah said...

olololo comey nyeee yunk ^^ tp kte xdek banner nk exchange :(