ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, August 24, 2011

Orang tamak selalu rugi -.-''

Woahh~

Tajuk nak hot je kan. Apapun assalamualaikum semua bloggers comel hensem :)
Harini sebelum nak post pasal Rabu Kedu, nak potpet dulu pasal entri ni. Sebab entri ni patut dah post lama dah heee :P

Khamis lepas, iaitu pada 18.8.2011, aku and da geng saja je buat plan nak berbuka sama sama. Macam biasalah, orang yang sama je join, Myra and bf, Emma and bf dengan kawan si Naz, Faizal. *Okay aku jadi single untuk hari itu. wuu*

So, takpayah banyak cakap, let the pictures do the talking :)


Okay ni masa dalam komuter. Harus ada gambar pouting HAHA

Konon nak buat pose serius tapi hampeh -.-''

Perlu ke ? Perlu ke ? 

Sesi camwhore harus ada ye adik adik >.< 

Ni Myra punyaa heee

Okay muka tengah tunggu azan. Nafsu dah membuak buak 
konon boleh habiskan semua lah kan -.-''

Ni aku punyaaa ! :D *tu bukan meatball ye*

Sosej dengan cheesecake tu sedaaaapp sangat ^^

DONE. haha

Keterpaksaan untuk menghabiskan -.-''

Sempat lagi pose kan~

Emma & Kerol :) 
*Thanks weh sanggup datang dari jauh ~ jauh la sangat :P


Myra & Naz :)

Muka dah full tapi kena abeskan jugak. hahaa :P

On the way balik :)

Last but not least, kasi pis sikit :D

Plan mula mula nak pegi Jalan TAR nak usha baju raya apa suma kan, then tengah jalan jalan tiba tiba ujan lebat gilerr so kitorang buat keputusan untuk ke Mid terus since memang nak berbuka kat sana kan. Sampai Mid terus jalan jalan, teman si Myra cari jeans lah, kasut lah, boleh tahan letih jugak laa maklum la bulan pose kan :P

Then, tengok jam dah almost 6 pm kitorang terus roger si Emma sebab beliau still tak sampai lagi. Bila semua dah sampai terus je gerak ke Nandos sebab dah nak berbuka dah pun.


Kat sini lah start ORANG TAMAK SELALU RUGI ye adik adik -.- sebab konon konon la bajet perut ni boleh dan mampu la kononnya nak makan yang set punya siap air, cake dengan sosej but at last, sosej habis, cake half je makan, nasi tak abes pun. huwaaa~ Membazir je kan T.T


Sedih okay tengok makanan tak habes tapi nak buat macam mana, perut dah mintak belas kasihan da, dia dah tak mampu nak tampung anything da -.- dah laa air bape gelas kan. Itu point yang sebenarnya. Minum je lebih. Cehh~


Habis berbuka sambung shopping then sambung pegi Jalan TAR balik. wee~ Around 11 kot kitorang balik :) Tapi memang puas sangat dapat jalan jalan, window shopping dan makan makan sume. Dah lama tak buat aktiviti ni :P


Okaylaa korang, tengah nak ubahsuai belog ni :) Jumpa lagi~






Like dan komen lah kalau suka :)

7 orang dah komen. Awak taknak ? :):

♥ MRS ZACKS ♥ said...

Bestnye dapat bebuka kat luar :)


cik zety cntikkk ^^

Cik Zety said...

heheee, best sgt :P tenkiuu zack !@♥ MRS ZACKS ♥

mira syira said...

whoaa.. tetibe termengidam chicken chop tengok makanan tu.. huhuhuhu

Cik Zety said...

hehe, biasala tu nafsu mata je lebih :P @mira syira

aimi adilah said...

balik kul 11.. npe gmbr otw nk blk 2 2 masih cerah je ag hihiihihihih

Cik Zety said...

alaaa, otw nak balik ke jalan tar balik uh~ weeee :P @aimi adilah

0nenanina Vanilla said...

banyaknye makan..sedap2..huhu.jeles2