ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, August 26, 2011

Freebies untuk semua :)


Salam semua. Apa khabaq ? Hoho~ 

Hari ni mood aku tibetibe rajen nak buat freebies kan. Khas untuk semua pengunjung belog usang ni :) Biasa orang letak dekat shoutmix atau CBOX kot ? Tak kesah laa mana mana pun. 

Kalau nak amek, amek jela. Dah nama pun FREEbies kan ? Takkan nak bayaq plak~ Kalau nak bayar pun takde hal lah hihii~ Tapi mahaplaa sebab lupa lak nak buat untuk lelaki tapi laki ada ke pakai benda benda camni kat shoutmix dorang ? heheheheh :P

Okay, have fun. Tapi kalau dah amek tu, biasa biasa kan lahh cakap terima kasih :)

For girls & ladies
Versi Biru
Versi Hijau
Versi Oren
Versi Merahjambu
Versi Hitam
Versi Ungu
Versi Kuning


For boys & men
Versi Biru

Versi Hijau

Versi Ungu



*Tahap kemalasan melampau sebab malas nak upload dalam photobucket pastu bagi kod terus dekat korang. heee. maaf :)





Like dan komen lah kalau suka :)

32 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Alieff said...

comel. tp... emm... laki2 punya takde ke? hehe. :P

Cik Zety said...

tulaaa, lupe nak wat. hehe, nak ke ? jap eh nanti tambah laki punye :) @Alieff

EYFAalias said...

comelnyaaaaa! tp sygnya kite xde shoutbox dkt blog. eheee

anamizu said...

wahhh comel3!!!
cik ana pon gune profile pic dari dudel yg zety buat tu..
terime kaseh zety! :)

Cik Zety said...

heheee @EYFAalias

Cik Zety said...

sama sama cik ana :) @anamizu

Mohamad Arif Bin Nasaruddin said...

nak ambik men/boy.. yang kaler hijau..thanks

Cik Zety said...

amek jgn tak amek :)@Mohamad Arif Bin Nasaruddin

AQILAH ALIAS said...

sy nk amik yg girl kaler purple tu erk.Thanks :)

merahitujambu said...

comelnyaa....idea byk nyaaa

Laila Majid said...

terima kasih untuk freebies tu !
dah ambik yg versi merah jambu !
love it !
follow sekali blog ni ! :D

Lea IsNaw! said...

comel!
teringin gak nak satu

ngah pilih2 lagi
hehe

mira madihah said...

alolo comelnyaaa

Cik Zety said...

u r welcome :) @AQILAH ALIAS

Cik Zety said...

hoho, sebab ramai yg mintak dudel free so try wat :) @merahitujambu

Cik Zety said...

Tq taw sudi follow :) @Laila Majid

Cik Zety said...

pilih jgn tak pilih ~ @Lea IsNaw!

Cik Zety said...

Macehh :) @mira madihah

♥ MRS ZACKS ♥ said...

syggggg cne nk ltk dekat shoutbox eh ? huhu

Cik Zety said...

errr, ai pun tak tau sgt. hee tapi leh tlg carikan tuto. jap eh ? :)@♥ MRS ZACKS ♥

mira syira said...

wah. comel!

Qynisma said...

hehehe comei jew :D
kite amk tau! tq :)
slamat hari raya :)

mira syira said...

aku suka gila.. aku amik 4 taw.. hahaha.. tamak!

aku letak kat entry aku

cik fiyka funky said...

cantik lah :)

Syahirah Suhaili said...

alalala..comel nye doodle..geram je tengok :D

♥ shaheizny ma ♥ said...

nice one,.i take one ok,.thnxx :)

Cik Rose Cute said...

akak ambik satu kaler pink..

✿ eyrayusuf ✿ said...

cik zety amek satu..comell larhhh...
nak buat xreti..tp nak edit sikit ea..hee =)

inaznafisya said...

CIK ZETY,,,
sy xbleh nk amik lah,,huhu
sye kate function disabled :(((

~~aSHiKiN NuRMaN~~ said...

salam....nak jgk..boleh ka????sy nak dua????

~~aSHiKiN NuRMaN~~ said...

salam...wah cute....nak ambik 2 boleh tak????thankz...:)

NADI PERMATA said...

Comelnya..blh x saya mintak doodle yg kat blog ni..sy nak buat bahan bantu mengajar di pra sekolah. Hrp dpt keizinan tuan rumah ye..