ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, August 16, 2011

Saya Mahu Duit Syiling Malaysia Siri Ketiga dari Eyriqazz.Com


Wah, dengan takda bagi salam, bagi intro ape sume trus pangg ! letak banner di atas. Wee~ Haa, korang nak tahuu tak apa yang aku cuba maksudkan ? Okay, let me explain, *cewahh* semalam masa BW ternampak pulak kawan aku si Mira Syira tag aku untuk join satu giveaway ni. Nak taw giveaway ape ?

Jeng jeng jeng~ Give Away Duit Syiling Malaysia Siri Ketiga :)

Okay, sesiapa yang join giveaway ni berpeluang untuk dapatkan duit syiling siri ketiga yang LIMITED EDITION ni secara percuma. Orang lain takda, kau dah ada da, amacam ? Cool takk ? hihi

So, aku pun nak mencuba nasib plus tak salah mencuba kan since pemenang akan ditentukan melalui Random.org. Kemungkinan untuk menang tu ada. *poyo je*

Kat sini aku nak tag 3 orang blogger. 

- Anamizu 
- Cheq Sue Deyha
- Ain SSB

Okay. DONE. Thank you :)

Like dan komen lah kalau suka :)