ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, August 22, 2011

Selamat Hari Lahir Sayang ♥

Entri ini khas untuk Encik Boyfie 

Awak
Selamat Ulangtahun Yang ke 'ehemm ehemm'
Semoga awak sentiasa dirahmati Yang Maha Esa
Semoga Ramadhan kali ini membawa sejuta pengertian untuk awak
sebab dah 2 kali hari lahir awak dalam bulan Ramadhan kan?

Doa saya buat awak :

- Sentiasa sihat dalam apa jua keadaan sekalipun
- Dimurahkan rezeki oleh-NYA
- Hubungan kita kekal berpanjangan. AMIN :)
- Saya nak tengok awak senyum comel 
macam kat bawah ni HARI-HARI tahu ?

Last sekali, semoga awak sentiasa sayang saya. heehee~


# Okay kat ni atas nampak separuh je gambar aku kan. 
Takpe takpe, hari ni kan hari dia. Lalalala (Kenapa ada sumone kat tengah tu -.-'')

Kat sini saya ada buat kek untuk awak tapi 
saya tolong tiupkan laa eh ? Sebab awak jauh kan~


# Hihi. Mahap, kek burok tapi lazat okay~ Tu tu hadiah saya untuk awak :P

Semalam best dapat gayut gayut 3G dengan awak sebab selalunya
awak tido awal hukk sebab nak keja kan.

I love you and I'll always do :)

*Tengah tunggu kiriman pos laju dari awak tapi tak sampai sampai lagi -.-''
Terima kasih belikan kain pastu suruh mak awak buatkan baju kurung untuk saya. Terharu ~

Like dan komen lah kalau suka :)

7 orang dah komen. Awak taknak ? :):

laskar pelangi said...

alahai..tomeynye kek tu ;))



#fllw sni

nanad said...

sweeeeeeeeeeeetnyaaa ;)

Amirah Suhana said...

sweet sangat.

happy birthday cik zety 's bf :)

Cik Zety said...

heee tenkiuu :) @Amirah Suhana

Cik Zety said...

ngeee *blushing* @nanad

Cik Zety said...

trimasss sudi follow :) @laskar pelangi

ah chong said...

thanks sayang...sedap kek yg syg wat tu...penat nk tiup lilin..huk2..tq jgk sbb jg b slame kte knal...epy sgt2 ...muahh..ily..imy so much..