ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Sunday, August 21, 2011

Senarai Peserta GiveAway | Saya Suka Doodle by Belog Cik Zety

Salam semua :)

Malam ni adalah malam terakhir untuk korang join giveaway by belog ini. Since, tepat jam 12 malam esok nanti aku akan tutup penyertaan. Dan masa untuk pilih pemenang :D

Kat bawah ni ada senarai nama peserta yang join giveaway ni, tak ramai pun yang join but its okay sebab takda laa susah sangat nak pilih pemenangnya kan ? hehe dan semua ada chance untuk menang. 


Then bila fikir fikir balik, macam susah je nak choose the winner based on korang punya entri sebab semua entri best best sangat. Semput aku nak pilih, rambang mata naa macam nak pilih baju raya pulak :P Maka, dengan itu, aku ambil jalan yang lebih selamat iaitu dengan menggunakan Random.org yang lebih kurang macam cabutan bertuah. 

So, sesiapa yang bertuah akan dipilih menjadi pemenang :D *Boleh tak macam tu ?* Hanya 6 yang bertuah ye~ 



Kepada yang nak join, still sempat lagi sampai jam 12 malam ESOK.

Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):