ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, August 12, 2011

Serik.

Salam peoples,


Okay. 
Mesti korang tertunggu tunggu tengok aku edit belog ni kan. Tapi hasilnya. Ptuihh~


Hampeh.
Haih, naseb badan. Aku malas dah nak edit edit dah gamaknya. Buatnya belog aku jadi tongkang pecah tak ke naya -.-''


Tadi aku edit, dah macam ape tah. Sabar jelah. Mungkin belum masanya. Cewahh~ Tapi siyes. Dari pagi tadi aku try tapi hasilnya buat otak aku nak pecah, mata nak tejojol keluar. Huwaaa~


Nasib baik aku dah save layout yang asal. Kalau tak . . . . Kita tak mungkin berjumpa lagi~ Haha


Okaylah. Happy Iftar everyone. Jangan makan banyak, minum banyak takpe :P
Like dan komen lah kalau suka :)

2 orang dah komen. Awak taknak ? :):

sharifahzakiah said...

hahaha z lgiii lah looser bab2 edit blog ni, kang jadi pelik, xke naya. dahlaa newbie. tak tahu pape. huhuhu

Cik Zety said...

tawu xpe. bia jela macma ni. hihii~@sharifahzakiah