ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, August 17, 2011

Tutorial buang 'word verification'.

Salam semua ! Happy iftar :)

This entry will be a quick update sebab nak buat simple tutorial untuk newbie yang nak tahu macam mana nak buang 'word verification' yakni huruf huruf yang tak diperlukan tu. 

Plus, this entri untuk @Gadis Misteri kalau kalau beliau tak faham macam yang saya cakap kat komen arituu.

Mula mula, pegi dekat tab dan klik > SETTINGS

And after that, klik tab > COMMENTS

Pastu, cari > SHOW WORD VERIFICATION FOR COMMENTS ? 


Macam ni haa kat atas ni :)

Boleh dapat tak ? hihi, aku just nak tolong for those yang tak tahu nak hilangkan benda tu. Well, kalau ada apa apa benda lain lagi yang aku boleh tolong, aku akan cuba yang sebaik mungkin :D

Buhbyee ~

Like dan komen lah kalau suka :)

3 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Gadis Misteri said...

oo.. senang je rupenyer..
thnks Cik Zety..
terharu~

Cik Zety said...

sam sama :) @Gadis Misteri

farah adila said...

sy ambil ye tutorial nih .thanks :)