ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, August 5, 2011

Untuk awak, Anon :)



Hi bloggers,
huhu, baru baru ni heboh orang cakap pasal anon kan ? hihi, aku tak pernah expect pulak belog aku yang tak seberapa ni pun nak ada anon jugak. Nak kena bangga ke ape ? Well, aku rasa tak kot sebab anon ni bukan elok pun, cuma someone yang takda identiti yang akan menyakitkan ati kita. Betul tak ? :)


Kepada ANON, walaupun aku taktau kau tu siapa, tapi dari gaya kau macam kau ni kenal aku. Kau ni kawan aku ke ? Tapi kalau kawan kenapa jadik anon ek ?


Komen dari anon untuk entri INI 
(Okay yang itam tu benda yang jatuh dari cursor tu :P)

Ini pulak entri INI

Aku takda apa pun nak komen, cuma rasa kelakar je. Terpulang lah kau nak komen apa, cakap apa, and  Well, satu je yang aku nak cakap kepada semua yang ada masalah dengan anon ni.
Do Not Argue With Fools
Till then, sayonara :) 


Like dan komen lah kalau suka :)

2 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Marya Hana said...

yes u r rite zety..
selalunya cik anon antara kawan2 rapat kite...

Cik Zety said...

huu, taktahuu laa. haihh :( @Marya Hana