ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Sunday, August 14, 2011

Yay ~ Dapat kad raya percuma :D

Salam semua !


Baru balik dari kampung kat Teluk Intan ni sebenarnya. Balik sebab nak jumpa ahli keluarga baru. hihi :) yang tu nanti aku update lain ye ?

Ni nak bagitau nak habaq mai kat hangpa suma ni, aku bukak bukak je belog, tengok kat chatbox Cik Ana ada bagitau yang result untuk segmen yang beliau anjurkan dah keluaarr.  

And guess what ? Aku DAPAT ! :D

Yay, dapat hadiah kad raya percumaa daripada Cik Ana. Kalau korang sebuk nak tengok jugak boleh klik SINI. Rasa happy sangat sebab ini first time weh, aku dapat sumting melalui belog.

Dan yang penting dah lama tak dapat kad raya. Selalu kawan kawan duk wish kat Facebook, kat henpon je. huhuu. Apepun terima kasih daun keladi ye Cik Ana. Lain kali boleh buat lagi :)


Saja buat bulu mata baru. lentik lentik sikit :P

Till then. Nantikan next entri okay. Banyak benda nak update ni. hehe. Happy Iftar everyone :)


Like dan komen lah kalau suka :)

2 orang dah komen. Awak taknak ? :):

teha said...

bestt nye dpt kad rye fre... hehe.. btw , comel mate doodle tu.. lentik sungguh.. hahahha !

Cik Zety said...

heee, suke sampai bulu mata sume jadi lentik :P@teha