ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, September 12, 2011

Doodle Ordered by Nur Qaseh


Salam Isnin :)

Busy busyyyy busyyyy ~ Dari hari Sabtu membawak ke hari ni, aku amatlah busy sampai tak sempat nak gedik gedik dengan encik belog. Wuu~

Hee, ni pun aku keje arini tapi sekarang kan lunch, so cabut balik rumah kejap dan nak post pasal doodle yang ditempah oleh Nur Qaseh ni. Doodle couple versi kawen :)

Sesiapa nak tempah doodle, please email me okay, kalau just bagitau kat page belog je, tidak akan dilayan. Hanya yang email je akan dilayan :D

Firstday keja, datang kul 10.30 amacam ? Korang ado ? :P

*Malam nanti sambung balik update belog :)



Like dan komen lah kalau suka :)