ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, September 5, 2011

# Doodle Trade 7 | Untuk MerahItuJambu


Salam AGAIN :P

Hehe, tadi dah jumpa, ni jumpa lagi. Bosan ek ? Takpee takpe, once I got job to do, I wont be able to blogging everyday like this anymore :( U all gonna mish me okay~ Tapi doadoakan lahh semoga aku dapat kerja dekat area area rumah aku ni je. Sebab senang nak onlinee. ngee~

Okay okay, terus kepada tajuk entri. Doodle trade untuk MerahItuJambu dah siap ! Yay~ Sorry awak lambat :)

Here goes the doodle ~


Doodle ayu berbaju kebaya nyonyaa. ngee~ Maaf kalau tak menepati citarasa awak tapi harap awak suka doodle ni :)

Atas ni pulak adalah doodle dari MerahItuJambu untuk aku. Comel kan ? Hihii~ Terima kasih awak :) Okay, another doodle to do mungkin esok. Sila bersabar ye :)

Till then, buibuii~




Like dan komen lah kalau suka :)

6 orang dah komen. Awak taknak ? :):

~Tieha~ said...

waaaaaaa~ cute sgt2

ezzaty said...

alalalala..comelnye..

btw awak wat doddlees pakai ape ea? :D

Cik Zety said...

TQ tiehaaa :) @~Tieha~

Cik Zety said...

Sy gune software adobe illustrator :) @ezzaty

merahitujambu said...

sy x amik lagi...baru sy th awk dh bg..comelnyaa dear..amik sekarang dh trus letak kt link barbie trade..comel la..geram2..

Eyda Amanda said...

nice.lawa gila doodle nie :))