ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, September 5, 2011

Doodle Untuk Cik Teha 94


Salam peoples. Happy Monday.

Pagi ni nak update entri pasal doodle si Teha 94 ni. Maaf lambat yer. Sila ambil doodle anda. Harap doodle ni memenuhi citarasa awak ye Teha :)


Anyone, anybody yang nak tempah doodle anda boleh berbuat demikian dengan menghantar email kepada saya di : zetty_ninety@yahoo.com ~

More info sila kelik tab Dudeel OH Dudeel :)


*More doodle dalam next entri. Siapa nak freebies angkat perut~




Like dan komen lah kalau suka :)

6 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. cntiknye... doodle untuk aku lak xde ke sis :)

Cik Zety said...

heee, terima kasih arifin. ni hadiah sempena giveaway haritu. kalau nak jumlaa tempah :P @Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine

aqilahromi said...

cantiknya doodle ni!! lukis by hand ke apa? nicee~ btw, happy eid mubarak :)

teha said...

comel ! kite suke.. hehe.. thnx :)

NN said...

cantik n cumey

si penggemar COKELAT said...

canteekkk nya. teringin la satu.hehehe