ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, September 2, 2011

Doodle Untuk Qirah Isa dan Nisha Husni :)


Salam Aidilfitri :)

Okay, dua doodle dah setel tinggal lagi tiga yang perlu disiapkan segera :)
Doodle kali ni untuk pemenang giveaway Cik Qirah Isa dan juga Cik Nisha Husni. hihi. So guys, sila ambil doodle anda. Maaf ye sebab lewat :)

Here goes the doodle untuk Qirah Isa pemenang tempat ketiga.


Dan yang dibawah ni doodle untuk Nisha Husni, pemenang saguhati.




Kepada mereka yang still belum dapat, sabar ya dong. Doodle on the way untuk disiapkan huhu. Harap harap Qirah dan Nisha suka laa dengan doodle ni ye. Kalau tak suka, kena suka jugak. Ngeee~

Okay, sesiapa yang nak buat tempahan doodle, boleh tekan dekat menu tab kat atas tu :)



*Tak sabar nak beraya dengan kawan kawan pulak :)




Like dan komen lah kalau suka :)