ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, September 9, 2011

Doodle Untuk Syahirah


Salam semua :)

Syahirah, saya mintak maaf sangat sangat sebab lambat bagi doodle ni kat awak. Huhuu, busy siapkan doodle tempahan tu yang lambat sikit. Sori sangat taw. Jangan majuk dengan saya pulak :P

Ni doodle untuk awak, harap awak suka tau :)


# Simple mimple je ~



Berpeluh peluh menyiapkan doodle tempahan. huhuuu~ fuhh fuhh. Esok nak pegi JayBeee yeah~ Doakan aku selamat sampai dan selamat pulang yek :)

Till then, jumpa lagi. Muahh :3



Like dan komen lah kalau suka :)

1 orang dah komen. Awak taknak ? :):

~Tieha~ said...

COMEY LAAA...