ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Saturday, September 3, 2011

Eidul Fitri Pictures ! [Ini Entri Bergambar]


Wassap ? Haha, amekaw cakap omputih. Assalamualaikum semua :) *kan sopan sikit. hehe

Okay, entri kalini cuma nak tunjuk tunjuk nak gedik gedik sikit letak gambar raya aku dan family. Maaf lah lebih kepada camwhore je :P Nak buat macam mana, suka bergambar la katakan. hihi~ *Maaflah kalau meluat ke ape tengok gambar gambar di bawah ini :)

Gambar sekitar raya pertama dan ketiga je. Gambar raya kedua tak banyak sangat sebab apetah. Busy makan agaknya kot? Raya pertama banyak habiskan masa dalam keta je. Penat penat mekap, pakai baju glemer suma pastu duk dalam keta je. Memang best -.-'' Yelah, subuh gajah dah gerak ke Sungai Buloh rumah opah belah abah, pastu tengahari dah gerak ke Teluk Intan, rumah opah belah mama pulak. Ingatkan jalan tak banyak keta, tapi omangaihh, macam ape dah beratur keta atas jalan. Haihh, sabor jelaa~

The boys in the family :D

Me and mama >.< (Orang selalu cakap kami adik beradik)

Kakak & Adik ~

Sesi bermaafan bersama mama dan abah ~

Pengantin baru~ acehh HAHA, ni abah kita laa.
My lovely sugar daddy :)

Family portrait :) The silver family ~

Gambar dalam keta pun bolehh~

Si kecik kenonet~

Okay, mahal tau pose mama ni. hehe

Her AGAIN -.-''

Third raya :)

Senyum macam tak iklas je kan ? wee~

Okay, gambar ni macam lebih kurang gambar atas je. Ignore it~ lalalala

Hehe, gambar semua macam mintak pelempang kan~ Hihii. Nak buat cemano, den suko bergambor. Entri lepas ni pun entri bergambar jugak. Biarlah, nak letak gambar besar gajah pun. Tapi, sedih sebab takda gambar bersama yang tersayang. Wuu, papepun saya nak awak post duit raya tau even awak jauh duit raya tetap leh post kan~ Lalalalala

Okaylahh kawan kawan, aku pun dah menyampah tengok gambar sendiri yang comel gedik ni. Silalah jangan muntah atau apapun sebab ni kan bulan raya. Haip, dah mintak maaf kan aritu ? Wee~



*Entri lepas ni lagi gedik kot ? -.-''






Like dan komen lah kalau suka :)

6 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Ain SSB said...

Oooh lawa colour baju raya family! Silver gitu! :) & si kecik tu comel sungguh pakai tudung!:)

"Orang selalu cakap kami adik beradik"
Sama la kitaa! haha. Kawan Ain siap ingat ibu Ain tu kakak Ain! huhu.

CintaHatiFiea said...

Turun lah jB yunk..ley beraya bersama wit him and wit we alls jgk..hee

CintaHatiFiea said...

Turunlah jB yunk..bley beraya bersama..wit him and wit we alls jgk..huhu

fara said...

cantiknya awak cik zety :)

Marya Hana said...

cik zety nmpk sgt sweet di pagi raya ! >.<

Cik Zety said...

TQ marya :) @Marya Hana