ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, September 20, 2011

Freebies background :)


Goodnite earthlings :)

Malam ni kena update jugak entri bout freebies background ni yang dah lama cakap nak buat nak buat tapi tak berbuat pun so malam ni harus update sebab takot terlupa pulak. Almaklum laa semenjak dua tiga empat lima menjak ni aku busyy sket. Sempat usha belog dan BW je. Nak update tu memang hampeh la kan -.-

Background ni aku rembat kat Adobe Illustrator je. Mana tahu ada yang berkenan ke, korang boleh la ambik sebab benda ni FREE :D



 

 






Haa, tu saja freebies background yang aku dapat bagi. Insyaallah, next time freebies lain pulak akan menyusul :) Well, aku malas nak masuk Photobucket bagai, korang amek jela pastu buat kod sendiri :P



Selamat malam semua. Aku dah ngantok. Tidur dulu :)






Like dan komen lah kalau suka :)

6 orang dah komen. Awak taknak ? :):

merahitujambu said...

wah cantik2nyaa..thanks

chaMBBchokiey said...

nice la , cam na nak uat masuk dalam blog kita ? apa link kt photobucket yg mana satu ?

Cik Zety said...

heee, saya tak masukkan dlm photobucket. Jadi awak kena masukkan dan dapatkan kod tu sendri :) @chaMBBchokiey

Terbang Bersamaku said...

cantik ar smua backgroud nie...=)
ermm lappy sy dah tak leh install sofware2 graphic...dah tak best da..
=(

Ainur Athikah said...

kita ambik tau.

Nur Irdina said...

saye ambek k ! thanksss :D