ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, September 19, 2011

Happy Birthday my sugar daddy :)



Salam dan selamat hari Isnin yang bersamaan dengan hari yang paling dibenci oleh pekerja pekerja sedunia :P

Harini aku tanak cakap panjang cuma nak bagitau yang hari ni adalah hari yang paling istimewa sebab hari ni adalah hari yang penting bagi seseorang yang aku sayang :)


Hari ni adalah hari ulangtahun kelahiran ABAH yang ke teett ~ *dia tak kasi bagitahuu :P

Jadi semalam, aku dan mama plan nak buat surprise buat kek coklat and we did it :) Dengan plan sambil lewanya tapi kitorang berjaya jugak. Im so happy when I see the smile on his face. Mama suap abah a piece of kek even time tu kitorang semua dah ngantok ngantok tunggu abah balik pukul 12 lebih. So sweet ~

And aku dapat bagi hadiah yang tak seberapa je kat abah but it sincere from the bottom of my heart. 

Kat sini aku nak wish sikit kat abah :



Kakak ucapkan selamat hari lahir untuk abah. I love you so much abah. Thanks for everything u did for me. Abah adalah abah yang paling hebat di dunia dan kakak harap kakak dapat bagi kebahagiaan dekat abah satu hari nanti. Kakak sayang abah :)


Okay, itu saja. Jumpa lagi nanti :)






Like dan komen lah kalau suka :)

3 orang dah komen. Awak taknak ? :):

merahitujambu said...

moga panjang umur di murahkan rezeki ya abah awok..=)

Cik Zety said...

time kasih awok :) @merahitujambu

♥ MRS ZACKS ♥ said...

sugar daddy xleh tahan :P huhu