ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Saturday, September 3, 2011

Merepek pagi -.-


Salam peoples,

Today, I nak talk talk sikit~ cewahh. Haha. Okay, harini aku dapat dua undangan makan makan. Satu jiran sebelah rumah je pun, anak dia bertunang. Wuuu~ Muda lagi daripada aku tau, jodoh beliau cepat. *Mulaa la berangan, bila rombongan si dia nak sampai. kuikui~

Lepastu, belah petang pulak open house rumah kawan mama. So, kena pakai cantaik cantaik laa petang ni. Lalalala~ Makan harus banyak ye kawan kawan since badan dah macam papan kan. Pagi pagi memang tak banyak idea nak merepek so aku banyak merapu je. Heee~ Petang sikit baru update pasal doodle untuk pemenang dan jugak doodle trade :)

Sesiapa yang nak menang hadiah hebat, gojes, menawan, mantap, banyak, best, lawa, cantik, kebabom, sumasuma lahh, korang join lah giveaway yang INI. Sure terangkat beb. Kelebihan kepada mereka yang suka bab edit edit blog ni~ Weee. Im one of their sponsor :)

*Rindu dekat kekasih hati >.< 






Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):