ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, September 2, 2011

Please be NICE to me September :)



Hello guys, lamanyaaa tak update belog tersayang ni :) Busyy berayalah katekan~ haha, bajet dapat duit raya lagi lah kan ? Tak kisah laa yang penting dapat jumpa sedara mara, kezen tersayang dan have fun dapat jalan beraya dan makan makan dan makan :D

So, dah dapat jumpa lappy ni, dah boleh update ni, aku nak kena setelkan doodle pemenang giveaway yang tak siap lagi (maaf sangat sangat sebab lembab giler bagi -.-'') Aku akan setelkan harini INSYAALLAH. 

Then, nak setelkan doodle trade dengan Cik Merahitujambu lagi. Huhuu, sabaq ye. Bukan lupa atau sengaja lambat tapi keadaan yang sangat tak mengizinkan :( 

And more, Hello September, please be nice to me okay ? Semoga bulan ini lebih baik dari bulan yang lepas :)

Jadi, kepada anda semua, nantikan next entri yang bakal menyusul. Keep following :)



*Kepada mereka yang sudi follow dan like page belog ni, THANKS A LOT buddies, love you'all more ! ngee~ 


Like dan komen lah kalau suka :)

3 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Memori Kekasih said...

Duit raya untuk CMK ada tak?hehe...

CikHaniBhulat said...

oh setember..mmg merumitkan bg hani..belambak esaimen tunggu giliran nak disiapkan...

salam aidilfitri maaf zahir & batin =]

mira madihah said...

september,final exam. Halamakkkk!!!!!!