ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, September 27, 2011

Please help me :D


Salam kawan kawan :)

Korang, aku ada benda nak tanya ni. Bak kata pepatah :


"Malu bertanya sesat jalan"

So, aku taknak sesat jalan dan korang tolonglah aku kalau korang tahu okay? :)
Aku dah banyak kali jugak try tapi tak jugak jumpa jalan penyelesaiannya. 



Ha, ni lah masalah yang melanda aku ni. Macam mana aku nak tuka benda yang dalam bulatan tu? Sebab tu bukan url belog aku, belogcikzety.blogspot.com. So, macam mana nak tukar benda ni ek? Tolonglah ajar aku. Kadang kadang aku ni blur jugak -.-''

Hoho, itu saja :) 


Jumpa next entri peeps. Love yaa !





Like dan komen lah kalau suka :)

2 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Wanny Jysmy said...

Cik Zety cer try step nie, mungkin dpt membantu..

Settings -> Publishing -> Tukar pada ruangan Blog*Spot Address -> Save Settings

Sekadar memberi pandangan, kalau x menjadi saya minta maaf =)

Cik Zety said...

tenkiuu :) @Wanny Jysmy