ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, September 7, 2011

Quick Update :)


Salam beautiful and gorgeous peoples :)
Ni adalah quick update. Well, Im telling u yang aku dah dapat kerja ! YEAH ! Hiphip horayy. Alhamdulillah. Thanks to Allah SWT sebab dah murahkan rezeki aku. Tak kesah laa even keje tu gaji sikit ke, keje tu cikai ke yang penting aku leh dapat duit daripada duk terbongkang je kat umah kan ? kan ?

Lagipun ni adalah keje sementara je on the way tunggu kerja tetap. Boleh laa daripada takda. Hope, salah satu wishlist aku tertunai la hendaknya :P


# Bajet konon konon busylaa dah keje kan :P




*Isnin ni dah start keje. Harap harap aku tak bosan di hari pertama bekerja -.-




Like dan komen lah kalau suka :)

9 orang dah komen. Awak taknak ? :):

zulhilmi.tempoyak said...

cik...
tumpang tnye....

erk...

camne ek...

camne nk ngorat awk..

hihhii..malu2..;p

CintaHatiFiea said...

tahniah yunk..gud luck k..Go!Go!Chaiyok..

dya said...

good luck..selamat mula kerja..=)

Cik Zety said...

hohoho~ soalan mengundang ni :P @zulhilmi.tempoyak

Cik Zety said...

thanks opie :) @CintaHatiFiea

Cik Zety said...

trimass dya :0 @dya

Laila Majid said...

wah tahniah !
doakan la saya pun dpt keje cm awk jugk.huk3
bosn jd penganggur bertauliah kannn T.T

Gadis Misteri said...

wah~ tahniah..
keje pn, jgn lpe update blog taw.. hehe.

DoodleLicious said...

comellllll