ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Saturday, September 17, 2011

Review Belog Best : Blog Me.As.Mishumellow


Salam semua bloggers :)

Harini aku nak review belog. Aku tak pernah lagi buat segmen review review ni tapi tibatiba hari ni rasa nak review belog other bloggers :D

Okay, belog yang aku nak review hari ni adalah belog Me.As.Mishumellow. Belog ni sangat simple. Sejuk je mata memandang. Tak serabut dan yang paling menarik hati aku adalah, doodle beliau sangat sangat comel omey. KAWAII ~ hehe :)


Header belog beliau pon dah sangat comel >.<

Okay, tak dinafikan naluri aku sebagai pompan memang suka tengok benda benda yang comel dan belog ini telah memikat hatiku. Cewahh~ 

Belog pepel ini dimiliki oleh adik kecil comel Nurul Syazwani Binti Mansor. Hehe, beliau sangat kreatif jugak okay. Kalau korang nak tengok hasil kerja adik ini, singgah je kat belog beliau :) No regrets mehh ~


Another belog review is coming soon :)


TATA !




Like dan komen lah kalau suka :)

6 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Pendamba Mawar said...

wah best nye nye direview.

sy jemput saudari ke blog saya...
nilai la
komen la entri saya jika sudi..
saya masih baru dalam dunia blog.

Cik Zety said...

hehe, tenkiuu sudi komen :)

Pendamba Mawar said...

rugi la law BW tak tinggal komen..:)

anamizu said...

wahhh cik zety review blog jelly mellow! kiut3! hehe


*cik ana tgh open blog cik zety,tapi mcm die lambat loading sikit drpd slalu la..die mcm berat..kenape ek? :P

Cik Zety said...

hehe, yeke lambat loading. nape ek ? @anamizu

anamizu said...

emm tu la..cik ana pun x pasti pulak kenape..mybe internet cik ana slow skit kot..sbbnye blog zety ni xde pon gadget yg byk2..hehe