ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, September 30, 2011

Review Belog Best : Sarasudin Talkie.Talkie


Salam PEOPLES !

Dah lama tak update, rasa tak sedap badan pulak. *kuikui* So, malam ni aku nak review belog kawan aku ni. Aku review belog beliau bukan sebab beliau kawan aku tapi sebab belog beliau memang best :) 

Sinopsis belog beliau ni, beliau selalu belog tentang life beliau dan yang menariknya, beliau selalu jugak cerita pasal pets beliau yang sangat comel ! Hamster 2 ekor yang diberi nama Jabberwocky dan juga PP :D *rindu nak main dengan mereka !*


Haa, ce korang tengok header beliau. Header beliau pun unik dan menarik perhatian. Nampak comel gitewww. Orangnya pulak 100% made in Pahang :P

Cute kan Cik Sara kitee ni :)

Kalau ada masa, korang singgah singgah laa belog Cik Sara kitee ni. Tak rugi punyaa laaa. hihi~ Apa apa pun, terima kasih jugak taw kepada korang yang sudi follow belog ni dan sentiasa mengikuti perkembangan belog ni :) Saranghaee >.< *gedik jap*


Semakin hari, semakin best keja Eye Q mehh :P Till then, bubyeee korang :)





Like dan komen lah kalau suka :)

2 orang dah komen. Awak taknak ? :):

sarasudin said...

HAHA.apakah ini?thanx daling.appreciate sgt.kui3.

laskar pelangi said...

nanti nak terjah:)
blog awak pun apa kurangnya ..