ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Sunday, September 25, 2011

Semester 1 :)


Salam semua. Selamat malam :)

Malam ni tibatiba teringat kenangan masa semester satu dekat politeknik dulu. Huhu, kenangan sungguh mengimbau kalbu *ayat apa ni ? Dan aku sangat merindukan kenangan ini. Kenangan makan megi dekat lantai yang penuh dengan artwork apa suma, tido kul 5 6 pagi, kadang kadang tido tak tutup pintu haha, amacam, korang ada ? :)

Dan kat bawah ni adalah lukisan masa final aku. Kira final projek laa. Aku kena lukis gambar baby sebanyak 60 ke 50 lakaran then baru lecturer akan pilih satu yang terbaik. Kat bawah ni adalah pilihan yang terbaik ~

Okay, lukisan ni adalah bersaiz A0. Korang tahu tak saiz A0 ni besar mana ? Kalau sesiapa yang tahu tu, tahu laa. Sesiapa yang tak tahuu A0 ni besar permukaan meja cikgu masa sekolah menengah dulu, ke besar lagi tah. Tapi yang penting BESAR laa ye.

Yang ni bersaiz A3. Lakaran awal

Yang ni lah saiz A0. Ditangkap dari atas katil :P

Untuk final projek ni kitorang kena guna charcoal. Totally charcoal. Habis hitam tangan suma. Penat kot nak mengaler guna charcoal ni sebab mudah jadi comot dan kotor. Plus, kalau tersalah lakar, abeslaaa -.-

Macam gambar kat atas tu, aku dah lipat lipat sebab besar sangat tu yang kat gambar tu nampak garisan garisan lipatan. Btw, lukisan aku ni takdalaa comel mana pun tapi boleh laa kan :)

Banyak lagi artwork artwork aku sepanjang kat poli dulu tapi nantilah bila ada masa, aku update lain okay. Esok nak kerja so aku masuk tidur dulu. Maaf, sebab dah makin jarang update belog BUT aku akan tetap cari masa untuk update jugak :D

Till then, selamat malam semua. Nitee :)


*Jom lah join entri melekat diatas :)

Like dan komen lah kalau suka :)

5 orang dah komen. Awak taknak ? :):

imaza93 said...

wahhh, nice, untunglahh berseni :)

Gadis Misteri said...

cantik~ blaja pe kt poli dulu?

Redha1989 said...

~like~

merahitujambu said...

wow..sgt kreatif..pandai melukis!

sarasudin said...

baby aku terlipat kat bawah katil.kalau aku ade duit byk nnti aku nk framekn.haha