ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Saturday, September 17, 2011

Sengal Sabtu :P



Kalau kawan kawan korang cakap macam ni dekat korang ~






*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


Jawab je macam di atas :)




Like dan komen lah kalau suka :)

6 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Pendamba Mawar said...

kejam sangat tu saudari.hahaa.. cakap je da try ajak tapi xdapat contact.haha..

jemput melawat blog sy jika sudi..komen juga jika sudi

mira syira said...

hahahah.. yg penting aku ajak kau kan.. :)

twinkle twinkle said...

ahha ;D

AslamTaslim said...

hahaha terbaek ah.. nk marah2 plak xkene jemput, ceh ceh.. time kau bwat knduri arwah kau dulu ad kau jemput aku? cais..

:D

anamizu said...

hamboi marah tuh..kekeke~

0nenanina Vanilla said...

maybe die lupe kot. ngeh3