ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, September 22, 2011

Siapa follower bertuah Belog Cik Zety ?


Salam semuaa boys and girls :)

Hari ni aku rasa macam mood baik je. Bila mood baik, aku rasa macam nak bagi something. Hihi ~ Okay, move to the title above. Sempena ulangtahun kelahiran aku yang ke teeet pada bulan Oktober nanti, aku akan cari follower bertuah yang mencurik hatiku untuk dapat hadiah yang ohsem ! WOW ~ Teruja tak ? :P

Hadiah tu aku taknak bagitau apakah ia sebab tak misteri laa kan. Well, patutnya korang yang bagi hadiah kat aku kan tapi tu laa, macam yang aku cakap tadi laa kan, mood aku tengah baik nak bagi korang hadiah ni. Hihi~

#Gambar wajib letak di entri korang :P


Caranya senang je :
  • Bagitau apakah sebabsebab korang follow belog aku ni ? Sebab aku ke ? Sebab belog ni comot ke ? Atau sebab penulisan aku ? *secara ikhlas ye*
  • Korang nak aku salu update pasal apa ? Pasal personal ? Pasal doodle ? Tutorial ? Apa apa je ? Atau pasal isu semasa ? 
Syarat wajib :
  • Hanya follower sahaja yang dibenarkan JOIN. Siapa yang nak join, jom lah follow :P
  • Boleh like page kalau sudi :)
  • Tajuk macam tajuk entri ni, Siapa follower bertuah Belog Cik Zety?
  • Buat entri pasal benda ni dan submit pada atau sebelum 31 Oktober 2011 *Nak panggil ape ek ? Kontes ke ?*
  • Sukati lah nak tag kawan kawan ke tanak :P
Hadiah yang ditawarkan : MISTERI :D *bergantung kepada jantina pemenang*


Tambahan :
  • Follower ke 600 akan mendapat hadiah jugak ! *tapi kalau end of October, still takda follower ke 600, NO lucky followers laa nampaknya :P (save aku !)
  • Kenapa yang ke 600 ? Sebab birthday aku 6hb. kuikuikui~ *tapi bukan 666 okay -.-*

Okay, itu saja. Please spread this to your friends can eh ? :P Buibuii~


Like dan komen lah kalau suka :)

13 orang dah komen. Awak taknak ? :):

sarasudin said...

Aku da join.Amacam.terer x?HAHA

merahitujambu said...

hehehe..hadiah apa tu??menarik tertarik x??=p

Cik Zety said...

tenkiuu beb :) @sarasudin

Cik Zety said...

hadiah menarik laa. misteri tanak bagitau :P @merahitujambu

Nuralyn Zakree said...

i'll join u later >.< nice contest.
Hit me back.

Anaz.Faceblog said...

Gawat ni hehehe

Farah Hanis said...

Hai kak :D dah joined!

http://akubudakhyper.blogspot.com/2011/10/siapa-follower-bertuah-belog-cik-zety.html

Daya The Sixth ! said...

Daya join nie akak ! ^^

http://yayahmiss93.blogspot.com/2011/10/siapa-follower-bertuah-cik-zety.html

Farah Hanis said...

disebabkan saya dah tukar link, saya bagi jelahh link contest ni lagi. eh eh? :DD

http://farahplushanis.blogspot.com/2011/10/siapa-follower-bertuah-belog-cik-zety.html

smilenajah93 said...

hadiah ape hadiah ape ? heee ~

Cik Zety said...

aksesori :) @smilenajah93

izamin said...

akk fizah join nie :D suke la contes nie..

http://hafizahnaminlovestory.blogspot.com/2011/10/siapa-follower-bertuah-cik-zety.html

Ain SSB said...

Zety! Ain dah join!! hehe.