ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, September 27, 2011

Siapa nak kawen angkat tangan ! | Yang Terbaik Untuk Anda :)


Hi ! Hello ! Salam !

Okay, based on the title above, siapa nak kawen angkat tangan cepat ! hihi~ Amboi, ramainya. Yang nak kawen memang laa ramai, yang dah ready nak kawen, yang da pegi pun kursus kawen baru sesuai nak angkat tangan :P

TAPI ! Yang belum nak kawen pun boleh jugak. Yang nak buat studio photoshoot ke, nak buat pre-wed punya ke, atau apa apa jelaaa yang berkaitan PHOTOGRAPHER. Di sini jawabannya ~ *amek kaw :P

Malam ni aku nak rekomenkan dekat korang fotografer yang terbaik dari ladang. Wah, ayat nak mantap je :P Tapi diorang memang the best laa. Nak tahu sebab apa ? Haa, meh sini aku nak habaq mai dekat korang :)

*For more info, just click this picture :)

Biasanya dorang buat photography service untuk wedding, potret, family potret, birthday party, modelling dan banyak lagi. Antara hasil kerja yang dorang dah hasilkan adalah macam kat bawah ni :


*Modelling

*Potret


*Wedding
*Pre-Wedding

Haa, amacam, cantekkan hasil kerja DoubleAlpha ni. Kalau korang nak  tengok lebih banyak lagi, just 'like' je page ni Double Alpha | Photography. Tak rugi pon kalau like kan~

Dan, yang paling bestnya, ada promosi untuk wedding bagi sesiapa yang memerlukan khidmat fotografer :) dan promosi ini start taun depan, 2012. Kepada korang korang yang still mencari cari lagi tu, boleh laa booking awal awal. Bestnyaaaa kawen ~ *tibetibe :P


Apalagi wehh? Berbaloi baloi. Setakat ni semua yang pernah menggunakan khidmat dorang ni semuanya berpuas hati. Jadi, korang bila lagi? :D


*Kalaulaaa aku nak jadi Memey kedua leh tak? Tapi aku taknak laa suami orang. Aku nak kawen disponsor sini dan sana ~ (Astaghfirullahalazim, berangan je kejenya) :P




Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):