ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, September 16, 2011

Tak paksa pun.


Salam.

Tadi saja saja ping blog dan letak link dekat group blogger untuk suruh sesiapa yang free singgah. But then, tiba tiba mood aku termati. Okay, aku bukan marah or nak berlagak. Just, please tolong laa jangan amalkan I FOLLOW U, FOLLOW ME BACK. It such an annoying thing laa sayang. Haihh ~

*Kalau letak smiley pun okay sikit kot ?

Agak agak kalau korang, korang follow tak ? Daripada aku nak follow terus jadi cam, eh apesal budak ni nak paksa paksa aku ni. Kepada adik yang terasa saya maksudkan diri kamu tu. Saya tak paksa kamu untuk follow belog ini pun. Kalau kamu taknak bukak pun its okay sebab itu hak kamu. Tapi bila kamu follow belog saya dan cakap macam itu. Hati saya terasa annoying. Maaf kalau kamu terasa. Tapi lebih baik saya cakap macam ini daripada kamu tak tahu apa yang kamu buat tu akan buat orang rasa menyampah.

Saya tahu kamu nak banyakkan followers tapi bukan macam itu caranya. Mind ur words okay sebab kita tak tahu kita bercakap atau tulis untuk orang peringkat umur yang mana.

Till then, kalau kamu nak unfollow belog ini, its okay sebab saya tak pernah paksa orang follow belog saya dan saya takkan bunuh mereka yang tak follow belog saya.



Sorry again ye adik :)


*Aku tak suka post pasal someone kat belog aku but wat to say -.-





Like dan komen lah kalau suka :)

17 orang dah komen. Awak taknak ? :):

anamizu said...

adik-adik kite tu..hehe
xpe,cik zety dah tegur..
jgn die buat lg dah la :D

Cik Zety said...

yep, sebab tu la buat entri ni. lau tak diam je kot hmm @anamizu

Alia Syaza :) said...

hehe, mesti ta ikhlas follow tu! best apa blog cik zety ni.. ish ish.. doodle comel! nak doodle satu bolee? hhehehe

merahitujambu said...

ahaha..biasa laa tu..dh biasa dgn keadaan cmtu..

butterflyana said...

wat tak reti je orang camtu..pakse2 org follow blog dia sebab dia dh follow blog kite.

merepek..kan?

||aLeaSaRa|| said...

diorg tu mesti newbie kan,tu yg amalkan follow memollow.bilangan followers bukan penentu blog tu best,diorg kena usaha rajin update n3 dan balas komen betul tak ngeeee :)

idea semulajadi said...

betul~ rasa kurang selese bile ade org tulis mcm tu kat shoutbox atau comment kite~

Laila Majid said...

yup annoying ying ying pun
motif cakap cmtu ? huh --'

Cik Zety said...

taksuka taksukaa :( @merahitujambu

Cik Zety said...

sangat merepek ! @butterflyana

Cik Zety said...

ameklaa kat freebies tu :) @Alia Syaza :)

Tengku Puteri said...

sy pun kurang senang bila ada mesej mcm tuh kat shoutbox...seolah2 seperti titah perintah...sgt la x suka..terus x terjah...apatah lagi nak follow...

Cik Zety said...

setuju dengan tengku puteri :) @Tengku Puteri

miratun madihah said...

kita pun dah salu kena macam tu,i follow you,you follow i balik ok. haha

Cik Zety said...

kite tak suka taw :( @miratun madihah

Ain SSB said...

Ain pon pantang jugak orang yg suruh follow2 balik nih... But Ain tak sampai hati pulak kalau tak follow balik! aih.

0nenanina Vanilla said...

nape nak kejar follower ramai??? better rmai reader dri folower rmai xde yg minat bce entri kite n xde respon.. haish..mara betol orang macam nie.. tak follow cian plak