ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, September 28, 2011

Wah, tak sangka :D



Salam semua !

#Mata bersinar >.<


Haa, terkinja kinja kejap bila google nama cik belog comot lepastu nampak nama Belog Cik Zety berada kat bawah nama Belog Cik Aish. hehe. Dan yang lagi happy sebab taip belog cik je pun dah boleh keluar nama belog kesayangan :D *senyum sampai belakang telinga*
Rasa happy sampai period pain pun boleh hilang. Amboi, hebatnya kuasa belog :P 
Tapi yang paling penting, tanpa sokongan daripada korang, pembaca dan juga followers belog ini, siapalah Belog Cik Zety kan :) Terima kasih jugak kepada mereka yang sudi promot belog ini atau yang sudi letak belog comot  ni dalam bloglist korang :)




Like dan komen lah kalau suka :)

8 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Marya Hana said...

hehe. i pon nak cuba nnt. ape yg dapat kat google tu..

Fina Fento said...

tahniah tahniahhh!

saya pn teruja jugak sebab dah dapat sitelink..walaupun baru dua hehe

Gadis Misteri said...

wah~

Cik Zety said...

try jangan tak try taw :) @Marya Hana

Cik Zety said...

:D @Gadis Misteri

Cik Zety said...

Thanks fina & congrats to you too :) @Fina Fento

Zana said...

Tahniah Cik Comot HEHE :))

chaMBBchokiey said...

tahniah .