ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, October 31, 2011

Beautiful Dress (Ready Stock)


Hi peeps !

Kalini aku ada barang baik untuk korang korang yang cantik ohsem dan bergaya. hehe. Well, ada ready stock dress yang available untuk korang. Harga yang ditawarkan sangat reasonable :)


#Sorry for the low camera quality

Stripes blouse with belt
ONLY RM40.00 INCLUDE POSTAGE

Polka Dot 24299 
ONLY RM30.00 INCLUDE POSTAGE

Polka Dot 24299

Fancy Blouse
ONLY RM40.00 INCLUDE POSTAGE

Floral Blouse
ONLY RM40.00 INCLUDE POSTAGE

Lovely Black Blouse
ONLY RM40.00 INCLUDE POSTAGE

Lovely Black Blouse

Pretty Blossom
ONLY RM30.00 INCLUDE POSTAGE

And semua barang ni adalah READY STOCK which is harini korang order esok barang akan diposkan. First come first serve. Kebanyakkan saiz diatas adalah free size. Ada yang cakap baju macam labuh, baju sopan giteww. Kalau nak tengok contoh macam baju yang aku pakai dibawah. Lebih kurang macam ni :


#CONTOH LABUH BAJU

Eloklah pakai baju labuh kan? Kepada yang nak order, boleh PM dekat Facebook Page. Sebarang pertanyaan juga boleh tanya dekat Facebook Page. Okay semua, jumpa lagi nanti :)


Okbai. Salam :)




Like dan komen lah kalau suka :)

4 orang dah komen. Awak taknak ? :):

si robot comel said...

huhu,nak beli tapi duit kureng,sobsob

Cik Muda Sae said...

baju bundle ke baju stok baru ni..?

free size kew??

Cik Zety said...

baju baruuu dear :) yup free size :) @Cik Muda Sae

Rtp Farra Arisha said...

these blouses are all nice :)