ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, October 28, 2011

Dari Mid Valley ke KLCC | Entri Bergambar


Salam semua bloggerians~

Selamat hari Jumaat iaitu penghulu segala hari kepada semua. Semalam aku ada update bout review tentang movie kan? So hari ni baru nak cerita aktiviti 2 hari lepas.

Hari Selasa dapat invitation ke Premiere Screening so ajak laa Myra melepak Mid Valley dan fokus utama nak tengok wayang je. Tapi biasalah pompuan kan, sambil sambil tu usha usha laa baju baju, kasut kasut apa sume tapi tak beli pon :P

The journey begin :P


Merenung masa depan yang belum pasti *ccewah*


I loveeeeee that drink ! Want it moree >.<


McD depan cinema lobby :))

Journey begin dari ktm KKB ke Rawang then kena tunggu 45 minit sebab tren delayed. Sabor jelah. Time tu pulak hujan lebat. Dan orang ramai giler macam ada konsert. Okay tu tipu ~


Dalam hall sempat lagi snap pic :P


Tamatnyaaa movie Shark Night3D ~


My bestfriendd ever :)


Cik Amie Amirah

Bajet macam shoping banyak barang tapi tettt~ Takda shoping menda pun. Cuma banyak makan saja. hehe. Nampak Cik Epal tapi malu nak tegur :P


Yeah baru lepas shoping satu mall ~


Muka dah penat dah. I wanna go homeee ~


Esoknya pegi KLCC dan tengok wayang lagi. Yeah, hidup memang indah kalau tiap tiap hari macam ni -.- Bajet macam orang kaya je kan tiap hari nak tengok wayang. cehh puitt~

Tak sah kalau tak tangkap gambar sendiri tempek kat belog -.-


KLCC ^_^


Tiket yang dah diredeem :) Kalau tengok dekat dekat harga tiket tu RM 0.00 ~


Ni aku punyaaa, Fettucine apetah -.-''


Myra punya, Spaggeti apetah jugak -.-''


Myra dengan Chubby Hubby nya :P

This is sooooooo trueeeeee !


Nyum nyummm (padahal tak sedap pun -.-)

End of story :)

Hehe, cuma gedik nak tempek gambar je sebenarnya. Muahaha. Tengok sampai lebam ye kawan kawan gambar rasa-gedik-comel ni haha. Maaf kalau korang rasa kecewa sebab gambar je yang banyak kan. Sekali sekala apasalahnya cuci mata. Ngehngehngeh~

Okay, jumpa lagi next entri. Muahhh semua  Much love :)


Like dan komen lah kalau suka :)

6 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Eqa Yazid said...

comel je both of you. heheh :P

m0sHiE~ said...

wowow. besh nye jalan2 .

saya cello191 said...

hidup mmg best kalau hari2 mcm tu~~
weee~~~
^^

SoLy SoLicious said...

hamboi...jalan2 aje ye ^^

Ain SSB said...

Bestnya jalan2! & aw comel je korang!! :D

sarasudin said...

makaih.sedapnye bnda bulat yg ko mkan tuh.