ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Saturday, October 8, 2011

Doodle Ordered by Cik Sharina


Salam peoples :)

Tadi baru email doodle yang ditempah oleh Cik Sharina. Lately, banyak pulak yang order doodle daripada aku untuk letak dekat wedding card ataupun dekat taq terima kasih. Aku nak ucapkan berbanyak terima kasih laa sebab bagi kepercayaan dekat aku untuk buat doodle kawen korang :)

Rasa happy sangat bila orang appreciate artwork kita :) Dan kadang kadang tak semua doodle yang diorder aku publish kat sini atas sebab sebab permintaan customer itu sendiri. huhu~ Okay, kat bawah ni adalah doodle untuk Cik Sharina ~

# Ni adalah doodle sebelum Cik Sharina suruh amend color baju :P 
*gambar selepas amend tak boleh publish tapi 
doodle yang sama je cuma color baju je tukar*

Dan tadi kat page belog aku ada post siapa nak doodle free dan peng'like' pertama akan dapat doodle percuma :D So pemenangnya adalah Nabilah Abdillah :) Congrats dear~ *kalau korang nak jugak kena laa salu tengok update kat page belog :P*

# Siapa copy tangan dia bisul esok :P *ni Nabilah punya laa*

Lagi aku nak bagitauu, mungkin kontes siapa follower bertuah akan dibatalkan sebab kurang sambutan. Sorry guys kepada yang dah join tapi kurang daripada 5 orang. huhuuu~ *pes time kot kontes dibatalkan, buat malu jepp haha*



OKbai :D


Kalau korang nak tengok design best best KLIK SINI ~ Chill lah :)



Like dan komen lah kalau suka :)

2 orang dah komen. Awak taknak ? :):

anamizu said...

eeeee sweetnye dudel wedding tu!
cik ana single lagi..
teringin gila nak tempah dudel kawen.
adeh gatal plak :P


luv,
cik ana

Gadis Misteri said...

cantiknyer doodle pengantin tuh.. yg pompuan nye cun.