ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, October 4, 2011

Hadiah Siapa follower bertuah Belog Cik Zety ? adalah . . . :P


Salam semua :)

Siapa yang belom join kontes aku jom lah join. Tanak kawan lah macam ni :P Hukhuk. Okay okay, berbalik kepada tajuk entri aku nak bagitau kat hangpa suma, apakah hadiah yang aku tawarkan untuk pemenang kontes ni :)

Daripada apa yang aku nampak la kan, kontes ni tak berapa nak dapat sambutan. Sebab apa tu aku tak tahu laa pulak maybe sebab kurang promosi kot? Acehh~ Haha tapi mungkin jugak sebab aku tak bagitau apakah hadiah yang akan menjadi milik pemenang :)

So, kat sini dengan segala hormatnya, aku nak bagitau apakah hadiah yang bakal dibawak pulang oleh pemenang. Jeng jeng jeng ~



#Kalau aku mampu nak bagi ni memang kelas kau jahh -.-''



Tapi apakan daya aku cuma mampu bagi korang ni je ~


#Bukan semua ni ye. Ni cuma contoh sahaja. *ni aku punya laa -.-*

Haa, hadiahnya adalah BARANGAN AKSESORI yang sesuai untuk korang bawak pegi dating ke, jalan jalan, holiday, gi bergosip ke kan~ Tapi, ada tapi ye kawan kawan, pemenangnya cuma SEORANG sahaja :)

May the best blogger win :D


Jumpa lagi next entri. Selamat malam semua :D





Like dan komen lah kalau suka :)

8 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Amanina Nasuha said...

mcm mne nk join???nnti box belalang k..

anamizu said...

wow!
ni kene join nti nih..
LIFE IS TOO OHSEM TO BE NEGLECTED :P



luv,
cik ana :)

Farah Hanis said...

awwww, comel :D

Cik Zety said...

hehe, jom jom :) @anamizu

Cik Zety said...

kat sticky post tu :P @Amanina Nasuha

Cik Zety said...

tenkiuuu :) @Farah Hanis

sarasudin said...

lambat agi ke nak umum?HAHA

Z said...

Nak pantat kakak