ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Saturday, October 15, 2011

I wish I want TOMS on my leg now :)


Salam bloggerians :)


# TOMS

Lately, kasut ni makin popular kan? Plus, nampak macam selesa untuk dipakai kemana mana saja. I want one ! Hehe, dulu time jalan jalan dekat tempat jual jual kat Jalan TAR tu ada yang jual dan murah pulak tu. Tapi time tu takda bajet -.- Pity on me~

Now, dah meraban cari kasut macam ni everywhere. Korang ada suggestion nak dapatkan kasut macam ni kat mana? With price sekali lah kalau boleh :)

Kepada pengguna Hotlink : DAPATKAN HOT TIKET ANDA SEKARANG :) The more the merrier meyh >.< *asal tetiba masuk iklan Hotlink ni?*

Kembali kepada tajuk asal, aku nak kasut atas tuuu ! Dapat yang no 2 tu pun jadi lah. hehe. Sesi membodek mereka mereka yang tersayang akan bermula :P


Jumpa lagi next entri ~ TATA



Like dan komen lah kalau suka :)

7 orang dah komen. Awak taknak ? :):

ishiko said...

ahhh.. bestnya..
hari tu ada blogger buat en3, she got her toms and its in RED!
pheww.. mmg cool.
beliau order, tapi dh lupa sapa.. =.='

b said...

cantik n simple jek..nk cari untuk awak 1 ok x?????

Ain SSB said...

Kat sini mmg terkenal TOMS ni. Ain pon nak satu but Ain tak termampu lagi nak beli. huhu. £40 satu kat sini. Kalau convert, lebih kurang RM200? But kawan Ain suma kata, it's comfortable! :)

Cik Zety said...

wahh bestnyaa. nak jugak :( @ishiko

Cik Zety said...

hehe. nak nak >.< @b

Cik Zety said...

tawu xpe. tapi nak jugak :P @Ain SSB

Akuebudaklagen Pinks said...

Mcm mana nak beli kasut nie cara online ye.... cntik sgt lha ksut nie