ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, October 21, 2011

Jayesslee In The House !



Salam bloggerians !



Hi korang ! Korang pernah dengar tak cover made by both of them kat atas ni? Janice and Sonia from Sydney. Dan baru baru ni diorang ada datang Malaysia !

Twin yang sangat comel ni adalah Korean tapi dibesarkan di Australia. Well, both of them sangat ohsem dan comel okay ! Suara pun best :) Dengar diorang punya cover pun boleh cair :3

# Comelnyaa comelnyaaa >.<

Hehe, diorang ada datang Malaysia for the show dekat PWTC on tomorrow night. So sesiapa yang berminat tu boleh la pergi datang tengok ye? We'll they're pretty awesome guys, you wont be frustrating :)

Kenapa tibetibe pomot ni? Haha, sebab dorang sangat coooool~ Plus, cute :P


And one moree thing, siapa yang dapat free ticket to premiere screening Shark Night3D Selasa ni jumpaa kat sana :P 


Till then bubyeee sweetypies :)



Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):