ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, October 10, 2011

Kalau lah TERjumpa saya dekat mana mana . . . .


Salam semuaaa !

Hi korangg, happy Monday :) Even aku ni takbape suka Monday ni, tapi senyum jelah tak perlu kata apa apa ~ hehe

So, entri kali ni aku nak cakap pasal AKU. Haa, apehal pulak nak up topik sal aku ni kan? :P Ceritanya begini, kadang kadang kalau aku keluar pegi mana mana ke kan, aku suka PERASAN orang pandang aku cam diorang kenal aku. Opss, kenal ke? kuikuikui~ Aku memang jujur orangnya. puii~

Kadang kadang tu kalau dalam tren ke kan, time duduk mengadap tu aku tengok orang depan tu pandang aku, pastu senyum senyum. Aku pun senyum laa balik. Tapi dalam otak aku mula da pikir, eh, dia ni kenal aku ke? Aku kenal dia ke? Haa, lebih kurang macam tu laa persoalan yang bermain di minda aku ni. HAHA :D

Ada sekali tu, masa tu aku tengok usha usha baju dekat dalam satu kedai ni, then ada laa 2 orang pompan ni duk berbisik bisik, pastu senyum senyum. Aku macam, eh, aku tak zip seluar ke ape? Eyeliner aku comot ke hape? Baju aku koyak ke? Tapi aku check takda apa pun. Huhuu~

Sampai satu tahap mama aku pun perasan sampai mama cakap, kawan ke? HAHAHA, memang aku pelik laa kan. Kenapa weh? Kenapa pandang pandang haa~ *soalan bodoh*

Aku bukan apa, cuma kadang kadang aku takut mungkin orang yang pandang tu kenal aku tapi diorang takut nak tegur dan aku pulak dah tentu tentu laa tak ingat dan tak perasan aku kenal diorang ke tak *apa punya perangai daa -.-*

Tapi untuk orang orang yang kenal aku melalui dunia belog ni, muka aku kat luar lain ye kawan kawan, memang muka sombong tahap gaban la kan. Kadang kadang cam muka garang pun ye jugak. Hoho, tapi kalau dah kenal korang tahu laa aku macam mana, sengih je manjang :P

# Macam ni kot muka aku kalau berjalan jalan kemana saja. 
Memang orang takut nak tegur laa kan -.-''

# Kalau dah kenal, muka aku manis macam gulaa tau *perasan* HAHA :P



Jumpa lagi nanti. Till then, babai :)




Like dan komen lah kalau suka :)

5 orang dah komen. Awak taknak ? :):

shafiqabdshukor said...

owh..ok2..
orang glamer katakan..hehehe

Cik Zety said...

manaa ada glamerr wooo wuuu :P @shafiqabdshukor

anamizu said...

ehem..ehem~
suittt gitu :P




luv,
cik ana

Ain SSB said...

Bilalah Ain bole TERjumpa ngan Cik Zety... :P

IeYza AzmIEy said...

uikk muka sombong ke tuh cik zety, napok muka ayu jepp... muahahaha comey3!!

thanks yeap cik zety sudi kasi kita review belog kamo0 kt belog kita, tengg a lots!