ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, October 6, 2011

# Spontaneous Thursday 14 | Happy Birthday




Salam :)


Happy Birthday to ME :)

Thankyouu Allah SWT for giving me this life 
Thankyouu Mama sebab dah lahirkan kakak di dunia ni 
Thankyouu Abah sebab jadi abah yang terhebat dalam dunia 
Thankyouu my beloved bf sebab sudi terima saya dalam hidup awak 
& Thankyouu all for everything :)


*Sukati lah nak wish kat diri sendiri ~ Wek :P

Like dan komen lah kalau suka :)

6 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Farah Hanis said...

laaa. birthday ke? taktau pulak. tak add kat facebook. hahaha :B happy birthday! have a blast (;

Cik Zety said...

hehe, tenkiuu dear :) @Farah Hanis

smilenajah93 said...

HB cik zetty :)

miratun madihah said...

Happy birthday zety,moga dilimpah dan dimurahkan rezeki,amin

Gadis Misteri said...

hepi bday cik zety~

Z said...

No 0177172375