ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, October 6, 2011

Thank You I Love You



Salam semua !

Hari ni adalah hari Khamis. Spontaneous Thursday selalu berlaku harini. Nothing special, nothing different today. Aku kerja macam biasa. Walaupun hari ni adalah hari ulangtahun kelahiran aku yang ke 21 aku takda harapkan apa apa pun. Makin rasa tua adalah citt~

Dan juga semakin besar tanggungjawab aku terhadap diri sendiri dan keluarga. Asal cam tetiba jadi matang ni? Heee~ Okay okay, pastu macam biasalaa, tanpa Facebook, mungkin takda siapa jugak nak wish kat aku siap tunggu detik 12 malam lagi kan? hikhik~ Terima kasih wahai Facebook :P

Kat Facebook jugaklaa, orang yang tah sapa sapa tak kenal pun main wish je macam dah kenal bertahun tahun. hihi~ Tapi okaylaa, lau tak tegur mana nak kenal ye tak?


Macam kat atas ni, terima kasih semua sebab sudi wish my birthday ye? I really appreciate it. Love korang lah :) *takdalaa banyak mana pun sebab kawan aku kat fb pun bape kerat je private la konon~ hikhik*


Hehe, Kak Ailyl pun wish kite taw~ Awww aww~ Hahahaa, tenkiuuu sis comel. Terharu taw, tapi wish je ke? Hadiah takde? *gurau je sis :P*


Yang ni aku suka. Haha, gatal~ Semua pun cakap, semoga panjang umur dan cepat kawen. Kalau korang atau sesiapa nak sponsor wedding aku, sila PM ye? hikhik~ Kalau korang nak sangat tengok aku kawen cepat laa kan. Jangan lupa doakan jugak :P

Apa yang penting, hari ni jugaklaa, aku dapat wish dari someone dan everything dah pun kembali kepada asal. Tak sangka jugak beliau ingat dan sudi wish kat aku. Thankyouu :)

Lastly, aku nak ucapkan terima kasih kepada semua yang wish kat Facebook ke, kat belog ke, kat henpon ke, TERIMA KASIH sangat sangat. Thankyouu for being my friends. Even kitaa tak pernah jumpa or tak kenal antara satu sama lain, kitaa tetap boleh jadi kawan. 


LOVE, Cik Zety :)




Like dan komen lah kalau suka :)

1 orang dah komen. Awak taknak ? :):

sarasudin said...

aku boleh sponsor ko bunga yg pengatin sllu pgg mase besanding tuh je.yg lain2 kumpul duit sndiri.HOHO.(kejam)