ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, October 14, 2011

What exactly is going on ? Its THE CUBE :D


Heyy fellas ! Salam :)


Firstly, I'm not fan of the super singer Lady Gaga nor Liverpool die-hard-fan but I'm surely very interested about the new thing on the air now, which is THE CUBE !

WOW~ Korang tahu tak THE CUBE ni ape? Bukan the cubicle yang macam kat ofis tu okay ~ But this is moree than an excitement. THE CUBE adalah antara satu satunya mobile portal yang memberikan pelbagai servis antaranya muat turun lagu lagu hot dan terkini artis dari dalam dan luar negara, Call Me Tones, Fun Talk, muat turun games, komik online, berita berita sensasi dan banyak lagi yang menarik !

Enjoy this while you can~ Buat apa buang masa lagi kan? Just click THE CUBE for more fun and fun !

The best part about THE CUBE and also my favourite features are :
  • The Tweet Talk - Get to talk with the celebrity by tweeting them ! WOW~
  • Frencube - Get everything just through the phone (Facebook, Twitter, etc)
  • MMS Comic - Because I am comic addicted >.<
  • Wanna know more ? Be one of THE CUBE fans :)

There are sooooo many gorgeous thing up there ! Just give a click and get it :D
I wanna get one too. hehe~ Ada banyak hadiah untuk dimenangi juga :)




Brought to you by Celcom Axiata *Saya pengguna setia Celcom Xpax tauu :P*

Till then, see you soon~


Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):