ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Saturday, November 5, 2011

”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”


anigif penmerah 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

Salam semua :)

Tadi jalan jalan dekat belog Faramyza, ternampak yang beliau ada tag untuk join satu giveaway ni. Dah lama jugak rasanya tak join giveaway so tunggu apa lagi. Syarat-syaratnya pun mudah :)

Macam mana nak join :


1. Buat entri dengan ”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”


2. Kena la follow blog Penmerah.com. 


3. Copy banner comel tu dan letak dalam entri untuk join Random Giveaway.


4. Tag kawan–kawan minimum 3 orang aje. Nak tag ramai pun boleh takde masalah.


5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye!


Tempoh Kontes : 21 Oktober – 10 November 2011


Hadiah dia boleh tahan best-best. Siapa tak kenal PenMerah kan? Yang rapat dengan blogger Nisa Kay tuu. Jadi, aku nak tag :

  • Laila Majid
  • Syarifah Zakiah
  • Miashika
Semoga berjaya ! Goodluck :)


Jumpa lagi next entri ~



Like dan komen lah kalau suka :)

4 orang dah komen. Awak taknak ? :):

fiezah91 said...

good luck. hehe :)

Pen MErah said...

gudluckk. wuwuwuuuu

♥ MRS ZACKS ♥ said...

tag sudi tag syg :))) lama da x jnguk2 sini. huhu busy :(

♥ MRS ZACKS ♥ said...

tag sudi tag syg :))) lama da x jnguk2 sini. huhu busy :(