ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Saturday, November 26, 2011

Aku tak pandai.


First time buat doodle guna Photoshop. Lukis dekat atas kertas then masuk dalam lappy dan lukis semula. Okay, aku memang noob pasal Photoshop. Anyone yang pakar boleh tolong ajar? Sharing is caring. Tiba-tiba rasa macam nak belajar lukis guna photoshop. Selama ni tahu guna Illustrator jeeee -.-''

Tengok balik doodle kat atas ni rasa macam kenapa doodle ni macam tak berseri. Oh, kena rajinkan diri tengok tutorial, tapi kalau ada yang nak ajarkan lagi best :P


Okbai, nak makan. Jumpa lagi nanti, dan SELAMAT MENYAMBUT MAAL HIJRAH kawan-kawan :)



Like dan komen lah kalau suka :)

4 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Dinas Aldi said...

Salam ziarah. Bagi akak yg memang tak reti mendoodle, dah cantik dah gambar tu.

Salam Ma'al Hijrah, dik :)

deno said...

salam maal hijrah 1433! semoga kita menjadi lebih baik dari sebelumnya... amin! (^_^)

Ihsan Arifin said...

asal ade rupe sudah. ni kalau plan asal nak buat orang tetibe jadi pokok tu memang fail lah kah kah kah

Tengku Puteri said...

salam ziarah...ajarkan saya doodle illustrator..heee...sy xpndai illustrator...