ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Saturday, November 26, 2011

GIVEAWAY : IRINE NADIA nak kasi MIRACLE TAB for FREE!


Assalamualaikum semua :)


Harini eksited sangat nak join giveaway yang ohsem ni. Nak tahu giveaway apa? Ini adalah giveaway daripada Irine Nadia sebab dia nak bagi Miracle Tab for FREE! FREE weh sapa taknak kan? Even aku tahu ramai yang akan join, at least aku cuba mana tahu ada rezeki boleh dapat Miracle Tab yang macam pisang goreng panas tuu kan kan :)

Dari kiri : HD Glow Essence, Tab EX dan Tab Soap

Hadiah yang ditawarkan adalah seperti yang diatas yang bernilai RM150! Wah, hadiah yang sangat menarik dan kalau korang pun nak try dapatkan hadiah macam kat atas ni just klik SINI :)

Bahawasanya, saya memang nak sangat produk Miracle Tab ni sebab lumrah perempuan kan memang nak kelihatan cantik so teringin sangat nak ada kulit yang flawless tanpa jerawat ni. Halus mulus je bak kain sutera :B Plus, nama produk ni pun Miracle Tab, so nak sangat merasai keajaiban produk ni dan mana tahu bila dah alami sendiri saya boleh syorkan dekat kawan-kawan yang lain pulak :)


Insyaallah ada rezeki, Miracle Tab akan menjadi milik saya :)






Like dan komen lah kalau suka :)

2 orang dah komen. Awak taknak ? :):

merahitujambu said...

good luck dear

Ihsan Arifin said...

tudiaaa kemain mahai lagi nooohhh rm150